Onze pedicure behandelingen

Verwen uw voeten met onze uitgebreide pedicure behandelingen en loop weer op wolken. Maak vandaag nog een afspraak!

iStock-1448089487

Pedicure behandeling.

Tijdens deze behandeling worden de nagels geknipt en eventueel dunner gefreesd en de nagelriemen word het gereinigd. Eelt locaties worden verwijderen en de likdoorns worden hier ook in meegenomen. Dit alles wordt mechanisch afgewerkt voor een mooier resultaat. Als afsluiting een korte voetmassage.

Pedicure behandeling.

Pedicure behandeling.

Een pedicure behandeling bestaat uit het knippen van de nagel, de nagelomgeving reinigen en het verwijderen van eelt en eventuele likdoorns. Deze behandeling word afgesloten met een voetmassage.

Pedicure Reumatische voet.

Reumatische voet.

Tijdens deze behandeling worden de nagels geknipt, nagelomgeving schoongemaakt, eelt verwijderd en eventuele likdoorns verwijderd. Er wordt ook gekeken naar eventuele ontstekingen en stand afwijkingen van de voet of tenen.

Pedicure behandeling Diabetische voet.

Diabetische voet.

De behandeling bestaat uit het knippen van de nagels, nagelomgeving wordt gereinigd, eelt en likdoorns worden verwijderd. Tijdens de behandeling word ook gekeken of er geen wondjes of ontstekingen aanwezig zijn. 

Deel behandeling.

Deel behandeling.

Onder een deelbehandeling word verstaan van het behandelen van een onderdeel van de voet. Dit kan zijn het eelt verwijderen of de nagels verzorgen. Deze behandeling word afgesloten met een voetmassage.

Korte behandeling.

Korte behandeling.

Een korte behandeling bestaat uit het behandelen van 1 onderdeel van de voet. Dit kan zijn het behandelen van een ingroeiende nagel of het verwijderen van een likdoorn. 

Nagels lakken.

Nagels lakken.

De nagels kunnen tijdens de behandeling gelakt worden. Het lakken bestaat uit een basecoat, 2x kleur en een topcoat . In de praktijk zijn diversen kleuren nagellak te koop.

Orthese.

Orthese.

Een orthese wordt op maat gemaakt en kan verschillen van grote. De grote ligt aan het probleem wat aangepakt dient te worden zoals 1 teen of meerdere tenen te ontlasten zodat er geen druk meer ondervonden word en de kans op likdoorns of eelt verkleind word. De prijs van de orthese hangt af van de grote wat gemaakt word.

Nagel reconstructie.

Nagel reconstructie.

De aangedane nagel word zoveel mogelijk verwijderd zodat je nagelreconstructie er zo natuurlijk mogelijk eruit komt te zien. 

Een nagelreconstructie bestaat uit het reconstrueren van een nagel doormiddel van een mix van gel en acryl of terwijl een pasta. De pasta wordt aangebracht op de nagel die gereconstrueerd dient te worden en wordt in de natuurlijke vorm gevormd en daarna onder een ledlamp uitgehard, hierna nog gevijld mocht het nodig zijn en als laatste een coating erover zodat hij langer mooi blijft.

Deze techniek kan toegepast worden op een afgebroken nagel-, gescheurde nagel- of een gesleten nagel te herstellen. Tevens kan deze techniek ook toegepast worden om de nagel te corrigeren of te begeleiden in de groei.